Bemutatkozás

A Dombó-Dog Centrum Kutyás Sport Egyesület 2012- ben alakult, 2015 -től a MEOE Szövetség szerződött partnere szervezetünk.  

Kutyaiskolánk a kezdetektől megfelel az idevonatkozó szakmai követelményeknek. Hobbi és sport képzésekre is van lehetőség: Engeselmes képzések, Kutyaovi, kutyaiskola kezdő és haladó szinten, trükkök- ügyességi feladatok, bull tréning, FCI által elismert BH, IPO vizsgákra, versenyekre, kiállításra, tenyészszemlére, körungra is van lehetőség felkészülni.

Rendszeresen járunk óvodákba, iskolákba is kutyás bemutatókat és ismeretterjesztést tartani, különös tekintettel a kutyaharapásos balesetek megelőzésére, illetve különböző rendezvényeken színvonalas bemutatókat tartunk. 

 Rendszeresen tartanak kutyaiskolánkon szemináriumokat, workshopokat eredményes, ismert sportolók, őrző-védő segédek, trénerek és az IPO csapatunk is rendszeresen vesz részt szakmai rendezvényeken, továbbképzéseken. Kiképzésvezetőink 2015-ben részt vettek az ŐVSB által szervezett bírói szemináriumon is, ahol Josef Adamuscin teljesítménybíró és többszörös FCI IPO Világbajnok tartott szakmai továbbképzést a MEOE Székházban. 

Egyesületünk munkáiról, referenciákról a hírek menüpont alatt bővebb információ található!

Ebtartási és táplálási szaktanácsadás, Állategészségügyi ismeretterjesztés, Tanácsadás kutyavásárláshoz, segítség a fajta és tenyésztő kiválasztásában, adás-vételi szerződés ellenőrzése, stb…

A Kutyaiskola Dombóváron, a Rákóczi utcai temető után, a volt lőtéren található.

Ha kérdése van, forduljon bizalommal szakembereinkhez! 

Mobil: 06/30-256-1731      06-20-269-8712