Kinológiai ismeretterjesztő központ

A kinológiai (kutyák viselkedésével foglalkozó tudomány) ismeretterjesztés, nagyon fontos és hasznos éppúgy a gyerekeknek, mint a felnőtteknek. Egyesületünk szakemberei állítják össze az ismeretterjesztések elméleti és gyakorlati szemléltető anyagát, annak függvényében hogy milyen korosztály számára kérik az ismeretterjesztést. Iskolákban, IKSZT- kben, Művelődési Házakban és a Kutyaiskolánkon is vállaljuk az ismeretterjesztést!

Az ismeretterjesztés anyaga gyerekeknek: – Állatvédelem, – Kutyás kultúra, – Hogy kerülhetőek el, a kutyaharapásos balesetek? – Kutyatámadás esetén, hogy védd meg magad, a sérülésektől? – Melyek azok a mozdulatok, viselkedési módok az ember részéről, melyek a kutyákból agressziót válthatnak ki? – A kutyák viselkedésének befolyásoló tényezői és külső jelei. – Gyakorlati szemléltető bemutató. 

Az ismeretterjesztés célja, a felelős állattartásra való nevelés, a kutyás kultúra fejlesztése, a kutyákkal való helyes kommunikáció elősegítése, a kutyák sokoldalúságának megismertetése. A programhoz tartozik, kutyás bemutató is, különböző képzettségi szintű kutyákkal 🙂

Iskolák, óvódák részére az ismeretterjesztés díjmentes!

További információ: 06/30-256-1731