Kutyaovi

Kutyaovi csoportos tanfolyamra folyamatosan lehet jelentkezni  kutyaiskolánkon. Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel! :) 

Az első alkalom mindenkinek díjmentes!

Az oviba 3-7 hónapos korig járhatnak a kutyák, ami az életük egyik legmeghatározóbb szakasza. Célja a szakszerű szocializáció, ami nagy jelentőséggel bír a kutyák életében.

Ekkor tanulnak meg élni az ember alkotta környezetben, ebben az időszakban nagy hangsúlyt fektetünk a jó kutya- gazda kapcsolat kialakítására és a társas viselkedést is az ovis korban alakíthatjuk az emberi elvárásoknak megfelelően.

Ovis foglalkozások célja:  kutya- gazda kapcsolat erősítése, játék hasonló korú és fajtaméretű kölykökkel, helyes viselkedés kialakítása más kutyákkal és emberekkel- gyerekekkel,

Sztereotip mozgások fejlesztése.

Az ovis kutyáknál az alapvető tanulási formák, a habituáció és az operáns kondicionálás, ebben a korban nagyon fogékonyak a kiskutyák a tanulásra. :)

Kérjük a gazdikat, hogy a foglalkozásra soha ne hozzák tele hassal a kiskutyát, viszont legyen mindig náluk puha, könnyen rágható jutalomfalat, ami a motiváció szempontjából és egészségügyi okokból is fontos! 

Őrző- védő munkára alkalmas fajták esetén,lehetőség van az alapozásra.

A kutyaovi feltételei: 3 hónapot betöltött korú, egészséges kutya, kisállat- egészségügyi könyv bemutatása (védőoltások ellenőrzése), textil vagy könnyű bőrnyakörv, kb. 1,5 m hosszú textil vagy könnyű bőrpóráz.

Helye: Dombó-Dog Centrum Kutyaiskola, Dombóvár és Kapospula között, a volt lőtéren! 

Információ: 06/30-256-1731

Bérlet 10 alkalmas: 10.000 forint. 

Kiképzésvezető: Papp Lajos

Kiképzést segítők: Csík Ágnes, Völgyi Viktória